Házépítés

HÁZAK TELJES KÖRŰ ÉPÍTÉSE

Házat építene? Kész vannak a tervek, de még nincs kivitelező? Családi házak és ikerházak teljes felépítését is elvállaljuk!

A Leader-Pro Kft. generálkivitelezői munkájának egyik legfontosabb pillére a családi házak építése. Segítünk megvalósítani a papírra vetett terveket: felépíteni az otthonteremtő családok, fiatal párok megálmodott és megtervezett házait.

Tudjuk, hogy a családi házak másoknak az otthont, a lakóhelyet jelentik, ezért úgy dolgozunk, hogy az épületet megrendelőinknek minden minőségi és műszaki követelménynek megfelelően, kulcsrakészen adjuk át.

Az építkezéseken több szakipar egymásra épülő munkáját koordináljuk, hogy mesterembereink mindennel a tervezett időben végezzenek. Építőipari vállalkozásunk tapasztalt és összeszokott kollégái, alvállalkozóinkkal együtt a legjobb minőségben végzik munkájukat kezdve a földmunkáktól és betonozástól, a szerkezet építésen, kőműves munkákon, tetőszerkezet építésen, gipszkartonozáson, nyílászárók beépítésén keresztül a hideg és meleg burkolásig, illetve a festés és mázolásig.

A Leader-Pro Kft. az alábbi épületek kivitelezést vállalja:

  • Családi házak
  • Kertes házak
  • Ikerházak
  • Egy- és kétszintes ingatlanok
Házépítés

Lépjen kapcsolatba velünk!

Leader-Pro Kft.

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek : 8:00 - 17:00

Szombat - Vasárnap : zárva

Csatlakozzon hozzánk

Kövessen minket a közösségi médiában.

Írjon nekünk!

×

A www.leaderpro.hu cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Adatvédelmi tájékoztatónak itt olvashatja: Adatvédelmi tájékozató.